Automaat rijbewijs

Je automaat rijbewijs halen bij Easy Rijschool Dordrecht

Je automaat rijbewijs halen bij Easy Rijschool Dordrecht

Easy Rijschool Dordrecht is het adres bij uitstek als je snel en op een betaalbare manier je rijbewijs wilt halen. Je hebt hierbij twee opties: lessen voor het standaard schakel rijbewijs of lessen voor het automaat rijbewijs. Aan de hand van jouw keuze volg je vervolgens al je lessen in een automaat of in een schakel auto. Haal je je schakel rijbewijs, dan mag je straks in zowel handgeschakelde auto’s als automaat auto’s rijden. Met een automaat rijbewijs mag je enkel automaat auto’s besturen. Het lijkt daarom voor de hand liggend om voor een schakel rijbewijs te gaan, maar toch zijn er genoeg redenen om voor het automaat rijbewijs te kiezen.

Waarom kiezen voor een automaat rijbewijs?

In het verleden kozen vooral oudere mensen voor een automaat, maar tegenwoordig is daar een grote verandering in te zien. Kijken we naar een land als Amerika, dan zien we juist dat bijna iedereen daar in een automaat rijdt. Dit is niet alleen veel makkelijker, maar ook nog eens voordeliger. Bij een automaat regelt de auto namelijk zelf het schakelen tussen de versnellingen en zo rij je altijd een stuk zuiniger. Het rijden in een automaat geeft jou als bestuurder ook nog eens veel meer comfort. Je hoeft je tijdens het autorijden op veel minder dingen tegelijk te letten. Hierdoor is de rijervaring veel prettiger en kun je je nog beter op de verkeersveiligheid concentreren.

Automaat rijlessen

Een groot deel van de autorijlessen wordt besteedt aan het onder de knie krijgen van het voertuig. Vooral het schakelen is voor sommige cursisten erg lastig en dus is er ook de optie van automaat rijlessen. Onze rijinstructeurs zijn uitstekend opgeleid voor beide varianten, het is dus maar net wat jij wilt! Bij Easy Rijopleidingen kun je autorijles volgen precies op de manier die jij wilt. Valt jouw keuze dus op automaat rijlessen, dan mag je direct plaatsnemen in één van onze prachtige en comfortabele automaat auto’s. Je zult zien dat je het autorijden in dit type auto een stuk sneller onder doorhebt. Op deze manier ben je dus nog eerder klaar voor jouw rijexamen bij het CBR. Wil je direct een afspraak maken voor automaat rijlessen of een proefles bij Easy Rijschool Dordrecht? Neem dan gelijk even contact met ons op!

Autorijles Pakketten

Pakket A
€ 760,-

20 rijlessen

✔ Gratis Proefles

✔ Praktijkexamen CBR

Pakket C
€ 1299,-

37 rijlessen

✔ Gratis Proefles

✔ Praktijkexamen CBR

✔ Gratis Herexamen

Pakket D
€ 1499,-

44 rijlessen

✔ Gratis Proefles

✔ Praktijkexamen CBR

✔ Gratis Herexamen

Motorrijles Pakketten

Pakket A1
€ 420,-

10 motorrijlessen

✔ AVB examen t.w.v. € 120,-

Pakket A2
€ 510,-

10 motorrijlessen

✔ AVD examen t.w.v. € 210,-

Pakket B
€ 930,-

20 motorrijlessen

✔ AVB examen t.w.v. € 120,-

✔ AVD examen t.w.v. €210,-

Pakket D
€1210,-

30 motorrijlessen

✔ AVB examen t.w.v. €120,-

✔ AVD examen t.w.v. €210,-

ONZE RIJSCHOOL DIENSTEN IN DORDRECHT

Autorijlessen
Ben je 16,5 jaar en wil je alvast beginnen te oefenen voor je autorijbewijs? Onze geduldig en professionele rijinstructeurs staan klaar om je te helpen.

hhhhh

Autorijlessen Automaat
Wil je op een makkelijk manier je rijbewijs te halen en ben je van plan om in de toekomst alleen maar automaat auto’s te gaan rijden? Dan is een automaat rijles de ideale oplossing.
Spoedcursus rijbewijs
Het is meestal beter om snel achter elkaar te lessen, omdat je dan continu bezig bent met rijden, waardoor je hersenen snel gewend raken aan het blijven focussen op de weg.
Motorrijbewijs
Met de motor leren rijden is zeker en vast geen eenvoudige zaak, en het is dan ook de moeite waard om op een erkende rijschool te vertrouwen.
Theorie cursus
Met de auto leren rijden is geen eenvoudige opdracht - en dat is precies waarom een professionele begeleiding en advies van essentieel belang zijn!
Gratis proefles
Natuurlijk wil je, voor je je aansluit bij een rijschool, een beeld hebben van de diensten die worden geboden en wat je van de lessen kan verwachten. Dat is precies waarom een proefles zo'n goed idee is. En bij Easy Rijopleidingen Dordrecht is een auto proefles gratis en vrijblijvend!
Scroll to top