Automaat rijlessen Dordrecht

Automaat rijlessen Dordrecht

Automaat rijlessen bij Easy Rijopleidingen

Wil je op een makkelijk manier je rijbewijs te halen en ben je van plan om in de toekomst alleen maar automaat auto’s te gaan rijden? Dan is een automaat rijles de ideale oplossing. Onze instructeurs zijn ook gecertificeerd in het geven van lessen in een automaat auto.

Voor wie is automaat rijles een oplossing?

Het kan zijn dat je tijdens je rijlessen merkt dat schakelen een echt probleem is. In plaats van heel veel extra lessen te gaan volgen, kun je beter overstappen naar automaat rijlessen. Dit zal een sterke afname brengen in de aantal lessen die je nodig hebt. Veel mensen blijven te lang proberen met schakelen en realiseren zich pas later dat het beter is als zij toch maar overstappen naar automaat.

Verschil tussen automaat rijbewijs en schakel rijbewijs

Bij een automaat rijles hoef je heel weinig handelingen uit te voeren, want de snelheid versnelling van je auto wordt dan automatisch geregeld bij het geven en los laten van gas of remmen. Hierdoor kun je meer op de weg focussen.

Wanneer je een automaat rijbewijs hebt mag je niet in een schakel auto rijden. Als je later toch ook schakel auto’s wilt gaan besturen, dan moet je eerst een schakel auto examen halen bij de CBR. Dit zou voor beginnende bestuurders wel handig zijn, omdat je dan eerst je rijbewijs haalt met automaat en na een paar jaren rijden kun je gaan voor je schakel rijbewijs, dit zal dan makkelijker gaan omdat je al gewend bent met autorijden.

Autorijles Pakketten

Pakket A
€ 760,-

20 rijlessen

✔ Gratis Proefles

✔ Praktijkexamen CBR

Pakket C
€ 1299,-

37 rijlessen

✔ Gratis Proefles

✔ Praktijkexamen CBR

✔ Gratis Herexamen

Pakket D
€ 1499,-

44 rijlessen

✔ Gratis Proefles

✔ Praktijkexamen CBR

✔ Gratis Herexamen

Motorrijles Pakketten

Pakket A1
€ 420,-

10 motorrijlessen

✔ AVB examen t.w.v. € 120,-

Pakket A2
€ 510,-

10 motorrijlessen

✔ AVD examen t.w.v. € 210,-

Pakket B
€ 930,-

20 motorrijlessen

✔ AVB examen t.w.v. € 120,-

✔ AVD examen t.w.v. €210,-

Pakket D
€1210,-

30 motorrijlessen

✔ AVB examen t.w.v. €120,-

✔ AVD examen t.w.v. €210,-

ONZE RIJSCHOOL DIENSTEN IN DORDRECHT

Autorijlessen
Ben je 16,5 jaar en wil je alvast beginnen te oefenen voor je autorijbewijs? Onze geduldig en professionele rijinstructeurs staan klaar om je te helpen.

hhhhh

Autorijlessen Automaat
Wil je op een makkelijk manier je rijbewijs te halen en ben je van plan om in de toekomst alleen maar automaat auto’s te gaan rijden? Dan is een automaat rijles de ideale oplossing.
Spoedcursus rijbewijs
Het is meestal beter om snel achter elkaar te lessen, omdat je dan continu bezig bent met rijden, waardoor je hersenen snel gewend raken aan het blijven focussen op de weg.
Motorrijbewijs
Met de motor leren rijden is zeker en vast geen eenvoudige zaak, en het is dan ook de moeite waard om op een erkende rijschool te vertrouwen.
Theorie cursus
Met de auto leren rijden is geen eenvoudige opdracht - en dat is precies waarom een professionele begeleiding en advies van essentieel belang zijn!
Gratis proefles
Natuurlijk wil je, voor je je aansluit bij een rijschool, een beeld hebben van de diensten die worden geboden en wat je van de lessen kan verwachten. Dat is precies waarom een proefles zo'n goed idee is. En bij Easy Rijopleidingen Dordrecht is een auto proefles gratis en vrijblijvend!
Scroll to top