Autorijlessen voor leerlingen met ADHD en autisme

Autorijlessen voor leerlingen met ADHD en autisme

Samen zorgen wij ervoor dat u uw rijbewijs behaalt !

Autorijlessen voor leerlingen met ADHD kunt u volgen bij Easy Rijopleidingen. De belangrijkste kenmerken van ADHD en autisme op de weg zijn verminderde aandacht en  concentratie, een bepaalde mate van hyperactiviteit en onoplettendheid.  Personen met ADHD en  autisme zijn snel afgeleid. Door de prikkels die ze waarnemen dwalen hun gedachten af en vergeten ze zich vaak te concentreren waar ze mee bezig zijn.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat iemand met ADHD of autisme geen deel mag of kan nemen aan het verkeer. Met juiste begeleiding van een ervaren en deskundig instructeur die gespecialiseerd is in dit soort gevallen kunt u met gerust hart rijlessen volgen en uw rijbewijs behalen.

Instructeur herkent de signalen

De instructeur kan de signalen van de overprikkeling en concentratieverlies herkennen en de juiste handelingen verrichten die noodzakelijk zijn tijdens de lessen.

Effectief omgaan met ADHD en Autisme tijdens de rijles is van groot belang. Voor de leerlingen met ADHD en autisme is luisteren en instructies opvolgen lastig. Zo’n  leerling is niet alleen druk, maar doet vaak meteen wat er in zijn of haar hoofd opkomt. Hoewel dit vaak grappig kan zijn, kan het erg gevaarlijk zijn tijdens het autorijden.

Aandacht die een leerling met ADHD en autisme nodig heeft

Bij Easy Rijopleidingen krijgt  een leerling  met autisme of ADHD speciale aandacht die hij of zij nodig heeft. Om een leerling met ADHD of autisme goed te kunnen begeleiden moet een instructeur zich kunnen verplaatsen in de leefwereld van deze leerling.  Er zijn  geen geldige richtlijnen voor personen met autisme of ADHD. Ieder leerling is anders en verdient een aanpak die past bij zijn of haar ontwikkeling. Voor deze leerlingen wordt meer van een instructeur gevraagd dan alleen kennis gebaseerd op theorie. Bij Easy Rijopleidingen beschikt  de instructeur over de eigenschappen en kennis die de leerling met autisme of ADHD zich op zijn of haar gemak stelt, en op een zeer  aangename wijze de lessen kan volgen. Een beter begrip voor autisme of ADHD is de sleutel naar succes.

Neem contact op

Heeft u meer vragen of wilt u een gratis proefles volgen, aarzel niet en contacteer ons. Aan het einde van de proefles kunnen wij uitstekend inschatten of de leerling in staat is de weg op te gaan.

Autorijles Pakketten

Pakket A
€ 760,-

20 rijlessen

✔ Gratis Proefles

✔ Praktijkexamen CBR

Pakket C
€ 1299,-

37 rijlessen

✔ Gratis Proefles

✔ Praktijkexamen CBR

✔ Gratis Herexamen

Pakket D
€ 1499,-

44 rijlessen

✔ Gratis Proefles

✔ Praktijkexamen CBR

✔ Gratis Herexamen

Motorrijles Pakketten

Pakket A1
€ 420,-

10 motorrijlessen

✔ AVB examen t.w.v. € 120,-

Pakket A2
€ 510,-

10 motorrijlessen

✔ AVD examen t.w.v. € 210,-

Pakket B
€ 930,-

20 motorrijlessen

✔ AVB examen t.w.v. € 120,-

✔ AVD examen t.w.v. €210,-

Pakket D
€1210,-

30 motorrijlessen

✔ AVB examen t.w.v. €120,-

✔ AVD examen t.w.v. €210,-

ONZE RIJSCHOOL DIENSTEN IN DORDRECHT

Autorijlessen
Ben je 16,5 jaar en wil je alvast beginnen te oefenen voor je autorijbewijs? Onze geduldig en professionele rijinstructeurs staan klaar om je te helpen.

hhhhh

Autorijlessen Automaat
Wil je op een makkelijk manier je rijbewijs te halen en ben je van plan om in de toekomst alleen maar automaat auto’s te gaan rijden? Dan is een automaat rijles de ideale oplossing.
Spoedcursus rijbewijs
Het is meestal beter om snel achter elkaar te lessen, omdat je dan continu bezig bent met rijden, waardoor je hersenen snel gewend raken aan het blijven focussen op de weg.
Motorrijbewijs
Met de motor leren rijden is zeker en vast geen eenvoudige zaak, en het is dan ook de moeite waard om op een erkende rijschool te vertrouwen.
Theorie cursus
Met de auto leren rijden is geen eenvoudige opdracht - en dat is precies waarom een professionele begeleiding en advies van essentieel belang zijn!
Gratis proefles
Natuurlijk wil je, voor je je aansluit bij een rijschool, een beeld hebben van de diensten die worden geboden en wat je van de lessen kan verwachten. Dat is precies waarom een proefles zo'n goed idee is. En bij Easy Rijopleidingen Dordrecht is een auto proefles gratis en vrijblijvend!
Scroll to top