Spoedcursus rijbewijs 5 -10 dagen of snelcursus rijbewijs 4 a 8 weken HomeSpoedcursus rijbewijs 5 -10 dagen of…

Spoedcursus rijbewijs 5 -10 dagen of snelcursus rijbewijs 4 a 8 weken HomeSpoedcursus rijbewijs 5 -10 dagen of...

Snel je rijbewijs halen? Dan is een spoedcursus rijbewijs de ideale oplossing!

Het is meestal beter om snel achter elkaar te lessen, omdat je dan continu bezig bent met rijden, waardoor je hersenen snel gewend raken aan het blijven focussen op de weg. Wanneer je maar 1 of 2 lessen per week volgt, vergeet je vaak wat je de vorige les geleerd had. Dit zorgt dan ook dat je veel meer rijlessen zal moeten volgen, voordat je zover bent voor het inplannen van een praktijk-examen.

Spoedcursus rijbewijs 5 dagen of 10 dagen

Bij een spoedcursus van 5 of 10 dagen gaan wij samen met jou een planning maken voor 5 of 10 dagen. Dit betekent wel dat je tussen de  4 a 8 lessen per week moet volgen ( hangt af van hoeveel lessen nodig zijn ). Voordat we aan een spoedcursus gaan beginnen, gaan we eerst een praktijk examen inplannen, zodat de rijlessen gelijk aansluiten op je praktijk-examen. Hierdoor moet je dan ook eerst je al in bezit zijn van je Theorie certificaat. Bij deze lessen moet je goed kunnen concentreren voor langere periode, want je gaat in een korte tijd heel veel oefenen.

Binnen 4 a 8 weken je rijbewijs halen?

De gemiddelde leerling rijdt ongeveer 40 lessen voordat ze klaar zijn voor een praktijkexamen. Dit betekent dat het ook afhankelijk is van hoeveel lessen je per week bereidt bent te volgen, hoe lang het zal duren voordat je naar de examen kunt.  Om in 4 weken klaar te zijn moet je gemiddeld 10 lessen per week volgen. Voor een 8 weken termijn is dit 5 lessen per week.

Autorijles Pakketten

Pakket A
€ 760,-

20 rijlessen

✔ Gratis Proefles

✔ Praktijkexamen CBR

Pakket C
€ 1299,-

37 rijlessen

✔ Gratis Proefles

✔ Praktijkexamen CBR

✔ Gratis Herexamen

Pakket D
€ 1499,-

44 rijlessen

✔ Gratis Proefles

✔ Praktijkexamen CBR

✔ Gratis Herexamen

Motorrijles Pakketten

Pakket A1
€ 420,-

10 motorrijlessen

✔ AVB examen t.w.v. € 120,-

Pakket A2
€ 510,-

10 motorrijlessen

✔ AVD examen t.w.v. € 210,-

Pakket B
€ 930,-

20 motorrijlessen

✔ AVB examen t.w.v. € 120,-

✔ AVD examen t.w.v. €210,-

Pakket D
€1210,-

30 motorrijlessen

✔ AVB examen t.w.v. €120,-

✔ AVD examen t.w.v. €210,-

ONZE RIJSCHOOL DIENSTEN IN DORDRECHT

Autorijlessen
Ben je 16,5 jaar en wil je alvast beginnen te oefenen voor je autorijbewijs? Onze geduldig en professionele rijinstructeurs staan klaar om je te helpen.

hhhhh

Autorijlessen Automaat
Wil je op een makkelijk manier je rijbewijs te halen en ben je van plan om in de toekomst alleen maar automaat auto’s te gaan rijden? Dan is een automaat rijles de ideale oplossing.
Spoedcursus rijbewijs
Het is meestal beter om snel achter elkaar te lessen, omdat je dan continu bezig bent met rijden, waardoor je hersenen snel gewend raken aan het blijven focussen op de weg.
Motorrijbewijs
Met de motor leren rijden is zeker en vast geen eenvoudige zaak, en het is dan ook de moeite waard om op een erkende rijschool te vertrouwen.
Theorie cursus
Met de auto leren rijden is geen eenvoudige opdracht - en dat is precies waarom een professionele begeleiding en advies van essentieel belang zijn!
Gratis proefles
Natuurlijk wil je, voor je je aansluit bij een rijschool, een beeld hebben van de diensten die worden geboden en wat je van de lessen kan verwachten. Dat is precies waarom een proefles zo'n goed idee is. En bij Easy Rijopleidingen Dordrecht is een auto proefles gratis en vrijblijvend!
Scroll to top