Spoedcursus rijbewijs

Spoedcursus rijbewijs

Spoedcursus rijbewijs

Voel jij je goed en ben je er klaar voor om de weg op te gaan? Een autorijbewijs hoort natuurlijk helemaal bij een moderne lifestyle en geeft je vrijheid qua werk en uitgaan. Heb je dan ook besloten om helemaal te gaan voor jouw rijbewijs? Al vanaf 17 jaar kun je examen doen voor je auto rijbewijs. Woon je in de regio Dordrecht en wil jij je rijbewijs ook nog eens snel en voordelig? Bij de Spoedcursus Rijbewijs van Easy Rijopleidingen kan dat. In 4 tot 5 dagen leer je alles wat je moet weten voor het succesvol afleggen van je praktijkexamen auto van het CBR. Wil je hier meer over weten? Bij Rijschool Easy zijn we er open over.

Iedereen kan slagen voor het rijbewijs van het CBR en bij Easy gaan we voor snelheid. Lijkt het jou ook fijn om je rijbewijs gewoon vlot te halen? Niet iedereen heeft zin (en tijd) om maandenlang rijlessen te nemen. Onze rijinstructeurs begrijpen dat heel goed. Bovendien is onze ervaring dat je de helft van wat je geleerd hebt tijdens de autorijlessen alweer vergeten bent als je eindelijk examen doet. De Spoedcursus voor het snel halen van je rijbewijs is dan ook speciaal voor mensen die snel en in één keer willen slagen voor hun rijbewijs. Maar hoe doen we dat?

Je rijbewijs halen in 4 of 5 dagen

Bij de Spoedcursus autorijbewijs werken we intensief om jou, in één keer, te laten slagen voor je rijexamen auto van het CBR. Autorijschool Easy in Dordrecht beschikt hiervoor over goede instructeurs en moderne lesauto’s. Ben je gemotiveerd en wil je er voor gaan? Prima want tijdens de spoedcursus behandelen we alle onderdelen om van jou een goede en veilige chauffeur of chauffeuse te maken. Je krijgt lessen in rijvaardigheid waardoor je moeiteloos en zelfverzekerd je auto leert besturen. Alle examenpunten van het CBR komen hierbij aan bod. Hierdoor ben jij binnen 5 dagen klaar voor je praktijkexamen auto.

Spoedcursus rijbewijs in de praktijk

De praktijk van het autorijden leer je snel en goed op de Spoedcursus van autorijschool Easy. Waar het rij-inzicht, inhalen of kijkgedrag betreft wordt je tijdens onze spoedcursus intensief begeleid. Heb jij een beetje extra aandacht nodig bijvoorbeeld bij het in- en uit-voegen? Jouw rijinstructeur helpt je hierbij en geeft je lessen afgestemd op jouw sterke en zwakke punten. Wil je een echte spoedcursus afgestemd op jouw persoonlijke tempo en alvast een proefles? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Autorijles Pakketten

Pakket A
€ 760,-

20 rijlessen

✔ Gratis Proefles

✔ Praktijkexamen CBR

Pakket C
€ 1299,-

37 rijlessen

✔ Gratis Proefles

✔ Praktijkexamen CBR

✔ Gratis Herexamen

Pakket D
€ 1499,-

44 rijlessen

✔ Gratis Proefles

✔ Praktijkexamen CBR

✔ Gratis Herexamen

Motorrijles Pakketten

Pakket A1
€ 420,-

10 motorrijlessen

✔ AVB examen t.w.v. € 120,-

Pakket A2
€ 510,-

10 motorrijlessen

✔ AVD examen t.w.v. € 210,-

Pakket B
€ 930,-

20 motorrijlessen

✔ AVB examen t.w.v. € 120,-

✔ AVD examen t.w.v. €210,-

Pakket D
€1210,-

30 motorrijlessen

✔ AVB examen t.w.v. €120,-

✔ AVD examen t.w.v. €210,-

ONZE RIJSCHOOL DIENSTEN IN DORDRECHT

Autorijlessen
Ben je 16,5 jaar en wil je alvast beginnen te oefenen voor je autorijbewijs? Onze geduldig en professionele rijinstructeurs staan klaar om je te helpen.

hhhhh

Autorijlessen Automaat
Wil je op een makkelijk manier je rijbewijs te halen en ben je van plan om in de toekomst alleen maar automaat auto’s te gaan rijden? Dan is een automaat rijles de ideale oplossing.
Spoedcursus rijbewijs
Het is meestal beter om snel achter elkaar te lessen, omdat je dan continu bezig bent met rijden, waardoor je hersenen snel gewend raken aan het blijven focussen op de weg.
Motorrijbewijs
Met de motor leren rijden is zeker en vast geen eenvoudige zaak, en het is dan ook de moeite waard om op een erkende rijschool te vertrouwen.
Theorie cursus
Met de auto leren rijden is geen eenvoudige opdracht - en dat is precies waarom een professionele begeleiding en advies van essentieel belang zijn!
Gratis proefles
Natuurlijk wil je, voor je je aansluit bij een rijschool, een beeld hebben van de diensten die worden geboden en wat je van de lessen kan verwachten. Dat is precies waarom een proefles zo'n goed idee is. En bij Easy Rijopleidingen Dordrecht is een auto proefles gratis en vrijblijvend!
Scroll to top